CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 14 January 2013

KeK PeaCaN HeAVeN..

Alooo..Alooo..Salam uols hari ni Sha masukkan N3 tempahan Kek Peacan Heaven dari Ustazah Jamilah...Thanks dear..



Ok ni cerita sambungan semalam erkkkk.Semalam petangkan bila tengok kat cermin, gusi Sha macam something wrong seperti ada sebahagian gigi atau apa apa yang rasa musykil dalam kepala ni. Bila dah buat keputusan akhirnya my hubby bawa Sha ke Klinik Gigi Norhaya..thanks cayang kerana nak teman kan sha ...muahsss.. dalam hatiiii...adoooiiiii berdebar debar woooo ..Masa masuk jumpa doktor , hubby masuk sekali...ala ala macam baby pulak....so sweet...Bila diperiksa doktor kata kena di X-ray dulu. Rupa rupanya tulang gigi Sha dah ada infeksi sbb tulang tu dah lama terdedah sebab tu lah gusi tu asyiiiik sengal dan sakit kepala jerrrr...jadi bahagian tu kena diberi rawatan dan dikorek balik...Haaa!!!! Apaaaa!!!..huwaaaa...macam nak cabut gigi balik gitewww rasanya..terserah jerrlah pn doktor ..janji cepat baik...dah seminggu dah menahan sakit..rupa rupanya macam ni pulak jadinya..huhu...Syukur alhamdulillah doktornya memang friendly , lembut dan menyenangkan hati. Bila nak bayar ..mak aiiiii  banyak nya ubat  kena telan lagiiii..ok jerrlah...dalam tengah sakit sakit, bleh plak merugut lagi dalam hatiiii sbb byk kena makan ubat...nasib baik dalam hati...kalau hubby dengar mesti kena bebelan pulak....apa apa pun yang pasti cepat baikkk...Thanks ya doc, hari Khamis kita jumpa lagiiii..
                            
Yang pasti selepas makan ubat...mata nie macam nak terlelap jerrrr...zzzzzzz



0 comments:

Post a comment