CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 6 January 2013

CHuNKy PRuNe CaKe

Salam uols..macamana mengancam tak kek nie...Ni lah Kek Chunky Prune... bagi yang meminati kek buah pasti suka kek macam ni ya.. especially orang veteran giteww tapi orang muda pun suka tau...kek ni dah pastilah menggunakan buah prune, masam manis sikit , memang moist, lepas tu berlayer dan bertoping cream cheese ditambah dengan prune juga k..memang catchy..tak caya...cubalah dulu erkk..pssst..sesuai juga untuk buah tangan mak mentua nih ..hihi



0 comments:

Post a comment