CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 11 January 2013

KeK CHoColaTe DouBLe InDuLGeNCe

Salam uols..petang petang Jumaat cenggini lepas hujan ,memang best minum petang dengan makan Kek Chocolate Double Indulgence memang nyaman sekali..minggu nie my daughter balik dari asrama. .jadiii adalah kawan  petang nie...kalau tidak tinggal seorang jerrr...sbb semuanya dah pergi sekolah..macam tulah rutin setiap hari ...sesudah dua minggu persekolahan , buat Sha jadi bersilat balik menghantar anak pergi balik sekolah..menyediakan makan minum, itupun kalau sempat , kalau banyak tempahan Sha  beli jerr kat kedai my makcik kat bumbung biru tu ...Sonang kerja den..hihi...Sampai pintu pagar tak payah tutup , senang nak keluar masuk kereta..muahahaha..
 Masa ni kat luar udaranya nyaman betul...lepas hujankan..sejuk sikit..angin pun sepoi sepoi ..kalau tidak panas bangat ...macam nak terkeluar biji mata..dah lah gusi nie masih buat pasal, sampai boleh sakit kepala...memang kepala nie dah jadi  ting tong...adoiyaiii..asyik asyik makan ubat tahan sakit..macam mana pun syukur alhamdulillah tempahan  dah pun siap...kiranya bila buat tempahan,agak sibuk sikit, jadi boleh lupa tang sakit...bagus juga erkkk...thanks juga kat cik abang yang selalu membantu...muahsss. i lap u darling..Cheeewah jiwang lak erkkk..So kalau ada sesiapa yang teringin dengan Kek Chocolate Double Indulgent boleh jerrr mengoder..tak punnnn cuci mata jerrr...kenapa hari nie Sha melalut pulak erkkk...nie mgkin sbb kepala tengah ting tong..ahaksss



0 comments:

Post a comment