CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 8 July 2013

Menjamu Selera

Salam uols, kali nie Sha buat Nutty Raisin Roll Bun yang telah diolah sebegini..dan Kek Karamel Honey...agak busy sikit hari nie kerana ada tetamu yang nak datang...huhu

Nutty Raisin Roll Bun yang sudah diderhaka kan...huahuahua...sori chef ...Sha masukkan apa yang ada jerrr...jadi terhasillah Nutty Raisin Roll Bun yang terlebih gebu nan montok...Memang enak bangat..


Kek Karamel  Honey yang pasti dah makan pasti terkenang kenang..huhu


Selamat Menjamu Selera...bagi yang nak datang rumah ..insyallah ..kalau sempat adalah dessert yang boleh buatkan...itupun kalau sempat erkkkk


Makcik dan sepupu dari Batu Gajah yang datang bertandang ke teratak Sha...thanks uolsss...padahal meja ada jerrr..tapi disebabkan nak tengok hindustan punya pasal makan makan kat bawah jerr lah . Memang santai...layannnzzz


0 comments:

Post a comment