CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 March 2013

HoRReyyy CuTiiiiiii...

Hoyeee dah mula cuti seminggu nie termasuk lah cik abang...perancangan untuk cuti tak tahu lagi nak kemana...selalunya tak boleh buat perancangan...selalu tak jadi..tapi kalau  line clear jalan pakai redah jerrr..alhamdulillah selamat pergi dan balik..tapi kali nie ..huhu ..adoooiyaiiii cik abang nya demam pulak..sedih ...macam biasa tempahan minggu nie pun dah penuh ..kesian jugak tengok budak budak kat rumah jerrr...macam biasa mamanya busy sangat ...iioolah busy sesangatlah tuuu...wakaka..

Jalan jalan kebendang ..melayan karenah anak anak...hihi...hai hai ...bila tengok langit dan bendang bersatu cantikkk sesangat...ambil peluang jugak nak tangkap gambar buat kenangan..huhu



Lompat jangan tak lompat...lari lah sekeliling bendang pun ..mama bagi lampu hijau..

Masa nie  musim nak tabur baja...

Bila tengok orang tabur baja...ada hati pulak ..macam leh buat nie..ececeh...ahakssss

Cuti cuti nie memang best berkubang camni...tapi untuk anak anak...oh! no...no..tidak sesekali ya..


0 comments:

Post a comment