CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 12 December 2012

CuTi SaKan ..MooD ' M' MenJeLmA...

Salam uols...rindu pulak kat blog nii  tapi mood  kemalasan melanda gilerrr...otak jadi bluurrr .mungkin lama sangat bercuti sakan ..jadi  banyak tempahan bulan Dis ni ditolak  ...sorry erkkk ambil pun yang mudah mudah jer..bulan ni banyak jalan jalan cari makan  dan pergi belajar menambah kan ilmu..masa cuti ni lah yang sempat pun...hari tu  pergi belajar  buat bunga pecah , insyallah minggu ni menuntut ilmu kat seremban pulak tempat yang glamer tuuu ....  nak belajar  crepes..walau pun banyak resepi  crepe doyan dalam blog lain..tapi seruuu nak buat belum datang lagiiii..walau pun dah ramai yang menanya...rasanya belajar menuntut ilmu dari sifu niii lagi berbaloi..tak payah nak ber eksperimen bagai...insyallah menjadii n banyak tips yang boleh kita dapat..ahaksss...
                            

0 comments:

Post a comment