CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 15 December 2012

BeRCuTi Ke LanGKaWi..

Salam uols ...kali nie bawa  anak anak pegi jalan ke utara . Bertolak sebelum subuh..jadi tengahari dah pun sampai Padang Besar . Lepas shopping bagai , pergi ke Gua Kelam..masa ni terlupa pulak nak bergambar..macamana pun memang best...dalam pukul 4 petang bergegas pula ke Jeti Kuala Perlis...Apalagi nasib baik sempat naik feri ke Langkawi pulak hihi...memang satu perjalanan yang pakai redah jer...sampai sana dah hampir magrib , macam biasa sewa kereta dulu..pastu baru cari tempat tidur..syukur alhamdulillah dah rezeki duduk di AB motel berhampiran pantai gitewww..Pantai Cenang , Langkawi...memandangkan motel berhampiran pantai , jadi kami sekeluarga bercadang duduk disini  selama 2 hari ...horeeeyyyy ...Banyak pelancong asing masa ni..masa cuti lah kannnn


Tempat yang yang sangat menarik , cantik walau pun dah pergi sebelum niii...bergambar di Telaga Harbour Park ...


Tak lepaskan peluang bermandi manda di Pantai Cenang,,Langkawi.


Matlamat utama naik kereta kabel sbb masa datang dulu tak berkesempatan ...Pagi pukul 10 dah terpacak  kat Langkawi Cable Car...masa tu belum ramai sangat , masih pagi lah kan...masa naik...agak seriau jugak ...masa tu angin kuat sangat..macam ya tak ya jerrrr...akhirnya tertunai juga hajat dihatiiii..


Bergambar dipuncak Gunung Mat Cincang..ketinggian 700 meter bawah paras laut...akhirnya selamat juga sampai kepuncak...keadaan dekat atas sejuk dan berangin ala ala ribut sikit ...lepas nie sekali lagi debaran pulak nak turun pula...


0 comments:

Post a comment