CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 25 November 2012

ReD VeLVeT CaKe FoR LoVeLy HuSbAnD...


Salam di pagi Isnin uols...malam tadi hujan renyai renyai, mmg lena habis.  Pagi ni , nampaknya cuacanya bawa sampai ke pagi ,masih redup lagi dan angin laut sepoi sepoi,  macam nak hujan lagi...bestkan...jangan ribut sudahh ...ala ala mcm kat cameron plak..hehe
Dalam cuaca macam ni ..memang best golek golek depan tv sesudah makan nasi lemak bungkus dan Kopi Pegaga..wakaka..Kali nie nak masuk N3 Red Velvet Cake atas tempahan Nisa Hutan Melintang untuk suami tersayang...kek surprise gitewww...Mesti si suami terkejut dan seronok dapat kek luahan hati niiii kan.. Siapa tak sayang suami...weeeh....Thanks Nisa kerana sudi mengoder dengan Sha...muahsss






0 comments:

Post a comment