CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 26 November 2012

KeK FuGuRiNe FoR SweeT MaRsYa n FaTiHaH



Salam di tengahari Rabu ..dkt luar tuu... alhamdulillah cuaca panas bangat..mgkin petang niii...hujan lagi kot ..Kali niii  Sha nak masukkan N3 Kek Fugurine Angry Bird  pulak atas tempahan Puan Rafidah dari Padang Jawa , Kelang. Kek ni atas sambutan majlis selamat hari jadi untuk anaknya Marsya dan anak saudaranya Fatihah , kedua duanya 3 tahun...TQVM Puan Rafidah...

Kali niii ...buat kelainan sikit ada angry bird biru bertenggek kat lastik dannnnn....angry bird 'girl' yang ada reben pink tuuuu....perasan tak..cutekan..hehe. jangan terkejut erk...ssemua fugurine niii..hasil tangan Sha sendiri...amacam suke tak..

Sori  errk...Sha mmg suka letak gambar banyak banyak...puashati gitewww...haha
Yang pasti anak anak sukeeee...enjoyyy
Gambar versi besaaaar sikit....i like....hehe
Jangan mare...sbb angry bird pun dalam mood yang sedang angrrrry jugak erk...ggrrrrrrrrrmmmm


0 comments:

Post a comment