CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 1 September 2013

Cupcake Chocolate

Salam uolsss..buat cupcake atas tempahan Puan Ani Mawi untuk majlis perkahwinan adik iparnya...Cupcake ni,sesuai untuk hidangan tetamu, berkat atau ole ole untuk tetamu dan sesuai untuk apa apa semua majlis..sebelum dipacking dalam dome Sha hias dulu dalam rak 3 tier ni ...sesuai untuk majlis open house, harijadi atau  dessert table..huhu..chantek tau .


Macam ni baru nak susun dalam bekas, sesudah semua kerja dah pun beres..


Seronok kan tetamu yang dapat ole ole sebegini...



0 comments:

Post a comment