CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 11 May 2013

KeK Russian Black n White..?

Salam uols..hampir sebulan jugak tak mengupdate blog nie...huhu..terpaksa tutup kedai sekejap memandangkan dapur sedang renovate..Kini sha dah mula beroperasi balik...masa tu jangankan nak buat kek , sampai nak masak.. makan sendiri pun dapur nie tak berasap..huhu ..bagi yang Sha terpaksa menolak tempahan  tu...sha minta ampun banyak banyak ya...harap maklum dek non..
Okay cerita pasal kek pulak k...ada customer tanya  kek Russian Black N White nie , macam mana erkkk...oooooo


Tengok ni..kek  yang difilling dengan cheese dan coklat ...so nyummy...

Di frosting dengan cheese...memang mewah kan...


Lepas tu di toping pulak dengan coklat ganache...memang walla..

Tangkap leleh tak...

Bila dah siap di toping . boleh lah dihias apa apa jerr...macamana sukee tak..muahsss

0 comments:

Post a comment