CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 5 April 2013

KeK HaNTaRaN KeK ReD VeLVeT ToPing ChEEsE CrEaM..

Alooo..ermmm masih lagi bertema Pink Purple Blue lagi  kan..Kali nie Sha  buat Kek Red VelVet @ Kek SiBaldu Merah yang sangat gebuss dan so moist berfilling dan bertoping  cheese cream . Memang marvellous..thanks Quratul ..


Apalagi macam biasa ..seronok bila kek dah siap..legaaaaaa..hoyeyyyyy

Seperti biasa , bila nak masuk gambar ...huhu.. semua rasa cantik sangat...malas nak pening pening nak pilih . Masuk jerrr...jangan mareee..

Sesekali masuk N3 ..macam tak ingat dunia dah..suke sesangat gambar kek ..sampai dalam kepala ni macam macam jenis kek nak buat..tapiii masa membataskan segalanya..ahaksss
Memang Sha dari kecik suka makan kek (hantu kek) ...bila dah remaja mula mengumpul resepi kek...bila dah mula kawin dah mula mengumpul  peralatan aneka aksesori kek (yang nie memang best, cik abang yang sponsor)  dan sampai laaaa nie suka sesangat buat kek..bertuah kan..muahaha..Lepas nie apa ya...nak membesar kan dapor..ahakssss. Macam nie laa..bila dah tak kerja..duduk rumah..terpaksa lah cik abang  melayan karenah isteri nya..yang suka sesangat nak  main masak masak jerrrr..

0 comments:

Post a comment