CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 23 February 2013

EnJoY BerBaSiKaL...

 Alooo...salam uols...huhu hampir nak seminggu tak masuk N3 erkk...bukannya takde tempahan tapi layan malas lagiiii...huhu...bila penyakit M datang melanda memang tak boleh nak tolong...ni penyakit orang takde kerja ...senang hati kot...huhu..Sekarang ni layan hobi baru setelah dah lama sangat tak erobic dance pagi pagi kat stadium..berat badan pun cepat jerrr naik ...seriau dibuatnya..biasalah lah tu hari hari jadi testerlah kan..Sekarang ni hobi baru naik basikal pagi pagi lerrrr...macam buang tebiat kot..oh mungkin tidakkkk...sememang nya sha nie sport girl dulu dulu...ronda ronda naik basikal keliling pekan  Sg Besar...layan diri..memang syok giler...yang bestnya cik abang hadiahkan basikal ..tapi harga mak datuk ...boleh tahan jugak...hampir cecah 2K...huhu..cayang abang..wakaka....seriously.. badan  jadi sedap, kaki ni ringan jerr...dan, macam tak percaya dah kurusss sikit..syokkan...pastuu macam segala toxic dalam badan dah dirembeskan ..wakaka.....Yang bestnya naik basikal sampai ke D'Muara Marine Park Sungai Haji Dorani bersama cik abang sementelah anak anak pergi kelas tambahan..huhu macam cerita Sembilu Kasih gitewww... Eh..eh..ni blog kek ke blog basikal nih...apa apa jerr lah ...yang pasti Kita Enjoy...Eh..eh...sapa yang enjoy ni...sudah pastilah Sha kan..kan ..kan....Untuk tempahan Blueberry Cheese Cake nie ditempah oleh siapa ya..kuang kuang kuang  ..tulah sebab nya kalau sms tak tanya nama..huhu...yang pasti suaminya kottt...mengajar di SAM Dorani   ...itupun nasib baik kawan suami main badminton...adussss...thanks untuk yang menempah semoga berpuashati...muahsss


Sekarang nie ramai  yang telepone ...Sha mana blog http://aisyahomemade.blogspot.com...Dengan dukacitanya blog tu dah diremoved kan...huhu sedih...banyak kenangan manis dengan blog kat situuu...syukurlah ..kini dah ada blog Sha Cakes n Choc pulak yang dapat mengubat hati yang sedih nie..huhu..


0 comments:

Post a comment